Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. William Shakespeare [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

Ekonomi

Ekonomi isimli konu başlığında toplam 1419 kitap bulunuyor.
  Ekonomi kategorisindeki kitaplar

Ekonomi kategorisine ait alt kategoriler

Mehmet Takan

Nobel Kitabevi

Ekonominin işleyişi içerisinde önemli bir yere sahip olan bankacılık sektörü, tasarrufları mevduat olarak toplayıp bunları müşterilerine kredi şeklinde kullandırmak gibi iki temel fonksiyona sahiptir. Bu fonksiyonları hayata geçirirken bankalar, hem sermaye birikimi sürecinin hızlanmasına katkı sağlamakta hem de para ve kredi politikalarının uygulanmasına destek vermektedir. Bunun yanı sıra baş dö..»»
Kolektif

Beta Basım Yayın

.Banka ve Bankacılık Kavramları .Temel Bankacılık Ürün ve Hizmetleri .Dünyada ve Türkiye'de Bankacılığın Tarihsel .Gelişimi .Bankaların Kuruluşu, Faaliyete Geçmesi, Şube .Açılması ve İradi Tasfiyesi .Banka Türleri .Merkez Bankacılığı .Kalkınma ve Yatırım Bankacılığı .Katılım Bankacılığı ve Türkiye/deki Gelişimi .Bankacılık Sektörünü Düzenleyen ve Denetleyen .Otoriteler .Kredi Türleri .Kredi Kartla..»»
Gürcan Avcı

Scala Yayıncılık

BDDK'da bankalar yeminli murakıpları Gürcan Avcı ve Murat Güçlü'dan 32 pratik uygulamayla Bankacılık Suçları... Çok bilindik bir ifade olmakla birlikte tasarruf fazlası olanlar ile tasarruf açığı olan kişi ve kurumların buluşmasında köprü niteliğinde olan, iktisadi yaşamın etkin olarak devam edebilmesi açısından hayati öneme sahip olan bankalar için öteden beri düzenlemeler yapılagelmektedir. Bu ..»»
Faruk Yalvaç

ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık

Bu sözlük İngilizce, Almanca, Fransızca ve Türkçe olmak üzerinden hazırlanmıştır. Alışılagelmiş sözlüklerden biraz farklı ve ansiklopedik bir nitelik taşımaktadır. Doç. Dr. Faruk Yalvaç, Talas Amerikan Okulu, Tarsus Amerikan Koleji ve Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Loncon School Of Economcs'de master ve doktora yaptı...»»
Esvet Ersoy

İkinci Adam Yayınları

Satışta başarının temellerini üç ana grupta toplayabiliriz. 1) Satışçının Müşteriye Yaklaşımı 2) Güven Yaratması 3) Teknik Ürün ve Satış Bilgi, Becerisi Buna kısaca Satışın Sehpası diyebiliriz. Sehpa Farsça üç ayak anlamına gelir. Satışın başarısı bu üç ayağın dengeli olmasına bağlıdır. Müşteri kendisine satış hizmeti veren kişiden, güvenilir olmasını, satın alacağı ürün ile ilgili teknik bi..»»
Coşkun Yeni

Alfa Yayınları

Ülkemizdeki dış ticaret işlemlerinin yürütülmesinde ulusal kambiyo mevzuatımızın yanı sıra, dış ticaretle ilgili uygulamaları düzenleyen uluslararası kuralların da bilinmesi gerekir. Uluslararası ticarette kullanılan teslim ve ödeme yöntemleri, belgelerin içeriği konularında ülkemizde birçok kitap yayınlanmasına karşın bankacılık uygulamalarıyla karşılaştırılmalı olarak çok az eser yayınlanmıştır...»»
Aslan Şendoğdu

Nobel Kitabevi

Bankacı olmayı mı düşünüyorsunuz? Ya da Bankacılık sektöründe çalışan olarak iş performansınızı artırmak mı istiyorsunuz? Elinizdeki kitabı okuyarak mevcut bilgi dağarcığınızı daha da geliştirebilirsiniz. Siz de iş hayatının yoğunluğunu, Thomas Edison'un dediği gibi “Hayatımda bir gün bile çalışmak zorunda kalmadım, her şey eğlenceydi&rdquo..»»
A. Kadir Tuna

Nobel Kitabevi

Kurumsal yönetim, şirketin yönetimi ile yönetim kurulu, hissedarlar ve diğer pay sahipleri arasındaki ilişkilerin düzenlenmesi olarak tanımlanmaktadır. Özellikle son yıllarda artan şirket skandalları ve krizler, şirketlerin kurumsal yapılarına ilişkin sorunların daha fazla tartışılmaya başlanmasını sağlamıştır. Bu çerçevede İktisadi İşbirliği ve Kalkınma Örgütü, 1999 yılında üye ülkelerdeki şirk..»»
Jim Aitchison

Okuyan Us Yayınları

Reklamcıların Dünyadaki 1 Numaralı Kaynağı "Cutting Edge Advertising" Serdar Erener'i n Önsözüyle Şimdi Türkiye! Reklamcılıkla ilgili okuduğum en iyi kitabın bu olabileceğini düşünüyorum. Ama basın reklamcılığı hakkında okuduğum en iyi kitap olduğundan eminim." - David Abbott "Reklamcılıkla ilgili olan ve okumanızı kuvv..»»
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız