Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

Ekonomi

Ekonomi isimli konu başlığında toplam 1419 kitap bulunuyor.
  Ekonomi kategorisindeki kitaplar

Ekonomi kategorisine ait alt kategoriler

Füsun Dinçer

Der Yayınları

Günümüzde turizm sektörü sanayi ve ticaretten daha önemli bir hale gelmiştir. 19. YY da turizm kavramına modern gelişmenin teknolojik unsurları da eklenir. Bu gelişimde Avrupa birliğinin yüzyıllardır oynadığı rol çok büyüktür. Turizm politikaları birçok dış değişkeni de göz önünde bulundurmalıdır. Söz konusu gelişm..»»
Yusuf Bayraktutan

Roma Yayınları

1950'lerde kurumsal temelleri atılan, 1960'ların sonunda gümrük birliğini, 1980'lerde ortak pazarı tamamlayan Avrupa Birliği, 1990'larda, siyasal bütünleşme öncesindeki son aşama olan ekonomik ve parasal birliğe ulaşmıştır. Avrupa ekonomik ve parasal birliği, Roma Anlaşması ile başlayan bir bütünleşme isteğinin, Tek Avrupa Senedi ile Roma Anlaşması'nda yapılan bazı değişikliklerin ve nihayet Maas..»»
Komisyon

Ütopya Yayınevi

Thorstein Bunde Veblen

Heretik Yayıncılık

Veblen’in muazzam eseri, varlık sahibi olan ya da varlık sahibi olma peşinde koşan ve varlık sahibi olmanın ötesine bakan, yüksek mevki isteyen veya varlık sahibi olmanın satın alma anlamına geldiğine inanan insanların davranışlarının kapsamlı ve zaman üstü bir yorumlamasıdır. “Aylak Sınıfın Teorisi”ni en azından bir kez okumayan kimse gerçekten yeterin..»»
İslam Çankaya

Meslek Yapıtları Yayınevi

• Muhasebe Uygulama Genel Tebliğleri • 7 – A Seçeneğine Göre Ayrıntılı Tekdüzen Hesap Planı Örnek Uygulamalar • Gider Yerleri Planlaması Örnek Uygulamalar • 7 – B Seçeneğine Göre Ayrıntılı Tekdüzen Hesap Planı Örnek Uygulamalar • Ayrıntılı Nazım Hesaplar Planlaması »»
Ahmet Gökgöz

Dora Basım Yayın

Bu kitabın konusunu balık üretme işletmelerinde TMS 41 kapsamında ürün maliyetlerinin hesaplanması ve muhasemeştirilmesi oluşturmaktadır. Bu bağlamda çalışmada; tarımsal faaliyette bulunan balık üretme işletmelerinin TMS 41 ve Türk Vergi Mevzuatı çerçevesinde aktife alma, değerleme, amortisman ve kayıt işlemlerine değinilerek ürün maliyetlerinin hesaplanabilmesi için gider yeri oluşturma ve gider ..»»
İffet Görkey Kesimli

Kriter Yayınevi

Banka ve finans kurumları iş hayatının tamamlayıcı ve vazgeçilmez unsurlarıdır. Faaliyet alanları da oldukça geniştir. Finans alanında yazılmış pek çok eser, para ve banka alanında ve sermaye piyasası araçları ve işleyişi üzerine kaleme alınmış değerli kitaplar bulunmaktadır. Bu nedenle, banka işlemlerinin açıklama ve kaydına yönelik olan bu kitapta yukarıda anılan kitapların alanına girilmemeye ö..»»
İffet Görkey Kesimli

Umuttepe Yayınları

Kitap, günümüzde Türk bankacılık sisteminde kullanılan Tekdüzen Hesap Plânına dayanmaktadır. İlk olarak temel muhasebe ilkeleri ele alınmış, temel varsayımlara ve muhasebe standartlarına değinilmiştir. Ardından malî tablo temel ilkelerine yer verilmiş, genel hükümler ve malî tablolarla raporlar, ilgili kavramlar açıklanarak ele alınmıştır. Tekdüzen Hesap Plânında yer alan hesaplar grup bazında,..»»
Sadi Uzunoğlu

Literatür Yayıncılık

Bankalar günlük yaşamımızın bir parçası haline geldi. Banka kartı, kredi kartı, ATM, tüketici kredileri, mevduat gibi kavramlar ve/veya ürünler bize çok da yabancı değil. Ancak akreditif, zorunlu karşılık, türev işlem gibi birçok karmaşık kavram ve/veya ürün ile de karşı karşıya kalıyoruz. Bu çalışma ile birçok soruya y..»»
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız