Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

Ekonomi

Ekonomi isimli konu başlığında toplam 1419 kitap bulunuyor.
  Ekonomi kategorisindeki kitaplar

Ekonomi kategorisine ait alt kategoriler

Durmuş Özdemir

İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları

The text introduces the reader to practical statistical issues by presenting them within the context of real life economics and business situations. In comparison to currently available texts, it is unique in its approach by the inclusion of Turkish data throughout. It also provides extensive coverage of index numbers and inequality indices, which are of particular importance to Turkish students ..»»
Engin Yıldırım

Sakarya Kitabevi

Eserde, şekil şartlarına ilaveten bir araştırmanın konusu nasıl belirlenir, konu nasıl sınırlandırılır, geçici plan nasıl hazırlanır, veriler nasıl toplanır, kaynak nasıl gösterilir, araştırmalar nasıl yazılır, kütüphaneden ve internetten nasıl etkin yararlanılır gibi konular ele alınmıştır. Ayrıca, araştırmacılara yardımcı olması amacıyla, bilimsel çalışmalarda kullan..»»
Ömer Akat

Ekin Kitabevi Yayınları

- Pazarlama Araştırmasında Yapısal Eşitlik Modelleme - Tüketici Temelli Marka Değeri Ölçümü için Pilot Araştırma (Arçelik Markası) - Yapısal Eşitlik Modelleme ile Ölçme Modelinin Oluşturulması Ve Test Edilmesi (Arçelik Markası) - Yapısal Eşitlik Modelleme İle Yapısal Modelin Oluşturulması ve Test Edilmesi (Arçelik Markası) - Yapısal Eşitlik Modelleme ile Profilo'nun Tüketici Temelli Marka Değ..»»
Tom Morrıs

Alteo Yayıncılık

Tom Morris, Yunan felsefesinin ebedi bilgeliğini -gerçek, güzellik, iyilik ve uyumdan oluşan dört üstün gerçekliğini- bir işin en değerli varlığıyla, yani çalışan insanlarının ruhuyla birleştiriyor. - Stephen R. Covey - Liderlik ve organizasyonlar konusunda son 15 yıldır dünyanın en çok satan kitabı unvanını koruyan Etkili İnsanların Yedi Alışka..»»
Murat Yülek

Alfa Yayınları

Bu kitabın yazılma amacı, Doğu Asya'nın son otuz yıldaki gelişimiyle ilgili teorik bir çerçeve sunmak ve seçilmiş ülkelerin tecrübelerini yakından incelemektir. Ülkemizde bu konuyla ilgili çalışmalar çok az sayıdadır. Benim bilgilerime göre bu çalışmaların hiç birisinde, ülke tecrübeleri belli bir detayda ve der..»»
Gülten Demir

Der Yayınları

Asya Krizini konu alan çalışmamız, Asya ülkelerinin derin bir ekonomik krize sürüklenişinde etkili olan unsurların araştırılması, kriz sürecinin ve kriz sonrası durumun genel hatlarıyla ortaya konulmasını amaçlamaktadır. Krizin, Asya ülkelerinin gelişme modelini destekleyen ve kriz sürecinde de kriz yönetimini üstlenen IMF´nin dışında ele alınmasının, konuya bakış açısını önemli ölçüde sınırlayaca..»»
Martin Roll

Brandage Yayınları

“Başarılı küresel markalar inşa etmek, küresel sahnede sayıları hızla artan Asyalı şampiyonlar için hayati bir önem taşıyor ve taşımaya devam edecek. Martin Roll, Asyalı şirketlerle ilgili engin deneyimlerine dayanarak başarıya giden yolun zorlayıcı ama pratik haritasını sunuyor.” Dominic Barton, Küresel Direktör, McKinsey & Company “Martin Roll’un Asya Marka Stratejisi, A..»»
Al Ries

MediaCat Kitapları

• Bu kitap; reklamın neden tek başına yeterince işe yaramayacağının kitabı. • Bu kitap; neden marka isminizi, ürününüzü, fiyatınızı, dağıtım kanalınızı, hedef kitlenizi ya da stratejinizi değiştirmeden başarıya ulaşamayacağınızın kitabı. • Bu kitap; neden “marka ismi” gibi küçük (!) sandığınız bir detayın şirket..»»
Neill Duffy

MediaCat Kitapları

Sponsorluk rüştünü ispatladı. Dünyada sponsorluk çalışmalarına her yıl 25 milyar dolar harcanıyor. Bu kadar büyük bir paranın harcanmasının sebebi, doğru kullanıldığında ve yönetildiğinde sponsorluğun şirketlere, diğer pazarlama iletişimi çalışmalarının hiç birinin sunamayacağı kadar etkili sonuçlar sağlanması...»»
Jack Goody

Küre Yayınları

Avrupa'nın üstünlüğü görüşü, 19. yüzyılda ortaya atılan insan ve toplum konulu birçok ilerlemeci teorinin ortak kabulüdür. Antik dönemden feodaliteye ve sonrasında kapitalizme geçiş şeklinde gerçekleşen doğal ilerleme sürecinin sadece Batı'da yaşandığı iddia edilir. Bu sürecin, Batı'nın küresel üstünlüğünün temelinde yatan "Avrupa Mucizesi"nin bir parçası olduğu hâlâ kabul görmektedir. Jack Goo..»»
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.