Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

Ekonomi

Ekonomi isimli konu başlığında toplam 1419 kitap bulunuyor.
  Ekonomi kategorisindeki kitaplar

Ekonomi kategorisine ait alt kategoriler

Ateş Bayazıt Hayta

Gazi Kitabevi

Günümüzde aileler ekonomik kaynaklarını yönetmede birçok zorlukla karşılaşmaktadırlar. Özellikle son yıllarda tüketici kredilerinin kullanımının artması, enflasyon, faiz oranları, işsizlik, artan vergi yükü ve zorunlulukları, paranın satın alma gücündeki değişimler, karmaşık tüketici pazarları gibi pek çok faktör ailelerin e..»»
Hasan Kürşat Güleş

Gazi Kitabevi

Kurumsallaşma Sürdürülebilirlik Uyum İçindekiler 1- Aile İşletmesi 2- Aile İşletmelerinin Yapısı, Gelişimi, Yönetimi ve Yaşanan Çatışmalar 3- Aile İşletmelerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanması 4- Aile İşletmelerinin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasında Devir Planlaması ve Bağımsız 5- Örnek Olay Çalışması; Akkanat Holding »»
İlhami Fındıkçı

Alfa Yayınları

  ‘Keşke profesyoneller gibi kardeşlerimi ve çocuklarımı da seçme şansım olsaydı. Her biri ayrı bir telden çalıyor. Söylediklerini yapsam kuruma zarar veririm. Yapmazsam, küsüyorlar, olay eve yansıyor, hanımlar işin içine giriyor, eski meseleler yeniden ortaya çıkıyor...”   Temel amacımız, bin bir zahmetle kurul..»»
M. Rauf Ateş

Doğan Kitap

Türkiye’deki aile işletmeleri için bir rehber... Dünyanın bilinen en eski şirketi olan Kongo Gumi, Japonya’da 578 yılında kuruldu ve 1500 yıl boyunca ayakta kalmayı başardı. Finansal sıkıntılar ve yeni kuşağın kötü yönetimi nedeniyle birkaç yıl önce battı. Ermenistan kökenli Avedis Zildjian (Zilciyan) Co., 1623 yılın..»»
Berrak Dalkılıç Çekin

Tortuga Yayınları

Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Pembe Çantalı Kızın Hikâyesi, aile şirketlerindeki kurumsallaşma ve profesyonelleşme sürecini aktarmak amacıyla bizzat sürecin yöneticisi Berrak Dalkılıç Çekin tarafından kaleme alındı. Aile şirketlerinde ikinci kuşak olmanın tüm zorluklarını yaşayan ve bu zorlu macerada dinamik, ileriyi gören, cesur cözümleriyle ve akılcı uygulamalarıyla şirketine büyük başarıla..»»
Erdal Tanas Karagöl

Seta Yayınları

2001 yılında yaşanan ekonomik krizden sonra alınan tedbirler ve uygulanan ekonomik istikrar programları sayesinde ülke ekonomisi 2002 2007 arası dönemde yaklaşık yüzde 7 oranında büyümüştür. 2008 yılında yaşanan küresel ekonomik krizden dolayı birçok gelişmiş ülkede daralma yaşanırken Türkiye 2009 yılının son çeyreğinden itibaren pozitif yönlü büyümesine başlamış ve 2012 yılı üçüncü çeyreğine kad..»»
Richard Hammond

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları

Perakendecilik zorlu bir iştir. Hızlıdır, risklidir ve rekabet her daim yoğundur. Bir gün zafer kazanılıp, ertesi gün felaket yaşanabilir. Gerçek perakendeciler her an değişen bu heyecan verici işi severler. Öte yandan perakendecilik kadar az anlaşılmış başka bir faaliyet az bulunur. Akıllı Perakendecilik, dünyanın en iyi perakendecilerine yöneltilmiş basit bir soruya dayanıyor: "Sizi iyi yapan ne..»»
Benjamin Graham

Scala Yayıncılık

"Hisse senetlerine yatırım yapanlar için yazılmış ve yazılacak en iyi kitap 'Akıllı Yatırımcı'dır." diyor yazar ve yatırım danışmanı John Train. Benjamin Graham'ın bu klasik eseri bizi sağlam ve güvenli yatırım ilkeleriyle, ilk baskının yapıldığı 1949 yılından bu yana geçerli olan ve iyi sonuç veren ilkelerle tanıştırıyor. Graham'ın en ün..»»
İhsan Erdoğan

Nobel Kitabevi

Dieter Brandes

Eylül Yayınları

İndirim mağazacılığının duayen ismi Dieter Brandes, discount konseptinin yaratıcısı ALDI'nin çalışma ilkelerini ve metodolojisini ALDI'deki tecrübelerine dayanarak 'ALDI'nin Başarı Öyküsü - Temel Esaslar'da anlatıyor. Uzun yıllar ALDI'de görev yaptıktan sonra BİM'in kuruluşunda fikir babalığı yapan ve yetiştirdiği kadrolarla Türk..»»
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.