Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

Ekonomi

Ekonomi isimli konu başlığında toplam 1419 kitap bulunuyor.
  Ekonomi kategorisindeki kitaplar

Ekonomi kategorisine ait alt kategoriler

Halil Aksu

Pusula Yayıncılık

21. yüzyıl bilişimin asıl patlamasının yaşanacağı asır olacaktır. Kurumlar mevcut bilişim ve iletişim altyapılarını kullanarak yepyeni iş modelleri, hizmetler ve ürünler pazara süreceklerdir. Yepyeni sektörler, bilim dalları ve imkânlar bilişim ve iletişim sayesinde mümkün olacaktır. Bunları yapabilmek için mevcut bilişim yaklaşımları yetersi..»»
Joseph G. Monks

Nobel Kitabevi

Yayınlarımız arasında yer alan Schaum's serisinden İşlemler Yönetimi kitabı; güncel işlemler yönetimi dersinin içeriğinin tümünü kapsamaktadır. Çalışma; kuramsal ve uygulamaya yönelik önemli konuları kapsamaktadır. Kitapta, problemlerin hangi yöntemlerle çözüleceği adım adım gösterilmiştir. Bu kitapta; öğrenmeyi kolaylaştırmak amacıyla, yol gösterici 397 çözümlü örneğe yer verilmiştir. İşlemler Yö..»»
Barış Sipahi

Nobel Kitabevi

Geçmişte yaşanan finansal piyasalardan kaynaklı ekonomik krizler ve en son 2008 yılının son aylarında başlayan ve etkisi halen devam eden küresel finansal kriz, sermayenin etkin dağıtımını sağlayan finansal piyasaların rolünün tartışılmasına yol açmaktadır. Buna rağmen yatırımcıların finansal piyasalara olan ilgisinin artarak devam ettiği söylenebilir. Ekonomik kriz dönemlerinde azalma gözlense de..»»
Tom Kelley

MediaCat Kitapları

 İnovasyon, yeni şeyler söylemenin çok zor olduğu bir zamanda, bambaşka bir yenilikçilik adı. Tom Kelley ise dünyaca ünlü bir inovasyon gurusu. Dünyanın büyük ve güçlü şirketleri konu inovasyon olduğunda ona danışıyor. Bu kitapla Kelley´nin deneyimleri, yalnızca bu şirketlerin değil sizin de yararlanmanız iç..»»
Sadun Aren

Gerçek Yayınevi

100 Soruda Ekonomi El Kitabı (Türkiye Ekonomisinden Örneklerle) »»
Mutlu Yılmaz

Optimist Yayın Dağıtım

Dış ticaret sürecinin ihracatçı açısından en önemli sorularından biri, ihracatçının sattığı mal karşılığında alacağı bedeli sorun yaşamadan nasıl ve ne şekilde alacağıdır. Dış ticarette kullanılan ödeme yöntemlerinden biri olan akreditifin kuralları iyi bilinmezse her iki taraf da süreçte sorun yaşayabilir. Bu sorunların yaşanmaması adına gerek ihracatçı gerekse ithalatçı akreditif kurallarını ve..»»
Hasan Fatih Yılmaz

Ötüken Neşriyat

“...yine de, birçok tarihçinin, Osmanlı İmparatorluğu’nu 'incelmiş' Batı standartlarına göre bayağı ve aykırı bulma eğilimi, kuşkusuz Osmanlı uygarlığının ince ayrımları yanında, bu uygarlıkla Avrupa’nın geri kalan bölgeleri arasındaki ortak öğeleri karanlıkta bırakmıştır.” “...gerçeğe ulaşmayı hedef edinen tarih araştırmaları, doğru suallerle işe başlamak zorundad..»»
Alev Gözcü

Libra

Dünya Savaşı sonrasında Osmanlı Devleti yıkılırken Anadolu'da yeni bir savaş başlamış ve bu savaş sonrasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur. Bir bağımsızlık savaşının ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti siyasi bağımsızlık kadar ekonomik bağımsızlığı da önemsemiştir. Bu doğrultuda yeni devlet ekonomi politikasını henüz Cumhuriyet ilan edilmeden 1923 yılını..»»
Eren Kırmızıaltın

Özgür Üniversite Kitaplığı

Bu kitap Türkiye’deki ekonomik yapıya uluslararası ekonomik kuruluşların etkisini incelemeye yönelik bir çabanın ürünüdür. Bu bağlamda 1980 sonrası Türkiye ekonomisinin IMF ve Dünya Bankası’yla olan ilişkisine odaklanmakta. Türkiye ekonomisinin neoliberal dönüşümünde IMF ve Dünya Bankası’nın etkileri yapılan anlaşmalar çerçevesinde incelenerek, değişen “kalkınma” anla..»»
 « Önceki sayfa   1   2   3   4   5   6   Sonraki sayfa » 
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.