İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Erkan Atlıhan
Erkan Atlıhan

SEN OLUR, AŞK OLUR PAPATYAM!

Yorum

SEN OLUR, AŞK OLUR PAPATYAM!

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

336

Okunma

SEN OLUR, AŞK OLUR PAPATYAM!

Bir rüzgâr eser, usulca yüzüme dokunur,
Bilirim… o esinti senin sıcak elindir.
Bir papatya kokusu sarar aniden etrafımı,
Bilirim… o koku senin teninden gelir.
Bir damla yaş süzülür gözümden usulca,
Bilirim… bu, ayrılığın yüreğime işleyen acısıdır.
Bazen gözlerinin derinliğinde kaybolurum,
Bir umman olur, ben boğulurum.
Bazen suskun kalırım, dile gelir içimdeki hüzün,
Bazen içim daralır, ne nefes yeter ne kelime.
Bazen kelimeler dökülür titrek dudaklarımdan,
Her biri seni anlatır, seni çağırır.
Ve bazen, kalemimden akar özlemin,
Söz olur, mısra olur, şiir olur…
Yürek olur, sen olur, aşk olur,

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen olur, aşk olur papatyam! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen olur, aşk olur papatyam! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN OLUR, AŞK OLUR PAPATYAM! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL