Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Erkan Atlıhan
Erkan Atlıhan

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

Yorum

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

182

Okunma

BAYRAM GELMİŞ NEYİME

Papatyam!
Bayram gelmiş neyime
Oturmuşum bir köşede
Ağlıyorum sensizliğime
Sanki öksüzüm, yetimim
Sensizlik dert oldu, kahır doldu yüreğime
Per perişandır yine halim
Ben yine düştüm senin derdine
Oy ne alıp götüreyim sensizlik dolu evime
Dert doldu acı doldu yüreğime
Ateş düştü sızlayan ciğerime
Sen girmedikçe evime
Yine her bayram ağlarım halime
Bana baharı, yazı sorma
Kışı boranı sor!
Sensiz gelmez baharın yazı
Bana mutluluğu sorma
Ayrılığı, gurbeti, hasreti sor!
Hala bırakıp gidişin yıkar beni
Bırakıp gittiğinde ansızın
Arkandan baka kaldım, ruhsuz
Yüreğim sızlar, gözyaşım ise kurumaz
Gönlümde bir yangın
Cehennem ateşi gibi de yakar
Sana el olmuşum Papatyam!
Bayram gelmiş neyime, oy öleyim ben!

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bayram gelmiş neyime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bayram gelmiş neyime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAYRAM GELMİŞ NEYİME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL