(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kim düşürdü bilmem Masum diline unutulası ismimi Beni görmedin beni bilmedin Uzaklaş kaçır bakışlarını Hatta, gelme yanıma Amansız yağmalar istila eder Gözlerim, gözlerini katar öz vatanıma
Keyifle okumaya devam ettiğim şairlerden biri sevgili Muhammed yine çok güzel dizeler su gibi akıp gitti kutluyorum dostum yüreğine sağlık sevgiyle ve sevdiklerinle kal her zaman sevgilerimle,gözlerini anavatanına kattığın zaman ganimet olarak da yüreğini alabilirsin sanırım..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.