Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
figenanar
figenanar

İNSAN SIRTI

Yorum

İNSAN SIRTI

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

642

Okunma

İNSAN SIRTI

İNSAN SIRTI
Dünyaya gelmiş etten kemikten bir insan!
Gerçek olmayan şu hayatta
Her canlı ölümyalan.
Yaşam için, gökten yağan bir yağmur,
Toprağın susuzluğunu giderdi...

İster nefes olsun ister ses;
Dağlardan aşağıya bakılınca,
Sislerin arasında yollar apaçık görülür.
Çünkü insanların sırtında ömür kamburdur.

Zamanla kısıtlı bedenin gölgesidir,
Ruhun duvarına asılı aynasında...

Figen ANAR

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İnsan sırtı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan sırtı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSAN SIRTI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL