Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Sadık Aygül
Sadık Aygül

Ey Rüzgar

Yorum

Ey Rüzgar

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1293

Okunma

Ey Rüzgar




Bir hayal kuruyorum
Herkesin hayal kurabilme
Olasılıklarına takılı yeryüzü
Annemin erkeden gidişinin sızısını
Çıkartamıyor tırnaklarım
Kanatıyor,
Sadece kanatıyor

Sözlüklerden arıyorum
Gözlerinin gülüşünün
Bende yarattığı etkiyi
Sözlüklerde de yok
Herkes kendisi yazıyor özleminin rengini

Kökleriyle dalları arasına sıkışmış bir ağaç gibiyim
Ne dallarıma geçiyor sözüm
Ne de dinliyor köklerim beni

Pupa yelken gitmeye yetmiyor nefesim
Arkasından bizi buralara bırakan geminin
Doldurdu yelkenlerine bütün gökyüzünü

Ey rüzgar
Vatansız kaldı buralar

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ey rüzgar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey rüzgar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ey Rüzgar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL