ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir kalbin içinde iki can vardır biri kendi canı diğeri sevdiğinin canıdır... Hasan Öztürk Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali

Disney sevilen kahramanları, Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali adlı yepyeni bir gösteri ile İspanya'da yapılan Dünya Prömiyerinin ardından ilk kez Türkiye’de.

28.1.2011

Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali

Disney sevilen kahramanları, Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali adlı yepyeni bir gösteri ile İspanya’da yapılan Dünya Prömiyerinin ardından ilk kez Türkiye’de.

Mickey Mouse ve arkadaşları, bu müzikal gösteride “Küçük Deniz Kızı”, “Aladdin” ve Disney/Pixar’dan “Oyuncak Hikayesi”nin yıldızlarıyla beraber renkli bir eğlence sunacaklar.

Madonna’nın koreografı tarafından hazırlanan bu Müsik Festivalinde, dünya müzik listelerinin unutulmaz şarkıları yer alıyor.

Tüm aileye yönelik bu gösteride; Mickey, Minnie, Donald, Goofy; Ariel, Sebastian, Ursula; Jasmine, Aladdin, Cin, Woody, Buzz ve Jessie’nin de aralarında bulunduğu 25’den fazla sevilen Disney karakteri rol alıyor.

Beyonce, Gloria Estefan ve Cyndi Lauper‘ın sevilen şarkıları başta olmak üzere, CC Music Factory’nin dans ettiren şarkısı “Everybody Dance Now”dan Baha Men’in dillerden düşmeyen şarkısı “Who Let The Dogs Out”a kadar günümüzün en hareketli şarkılarına eşlik etmeye hazır mısınız?

Popüler parçalar ve en sevilen Disney filmlerinden (Aladdin, Küçük Deniz Kızı, Disney/Pixar Oyuncak Hikayesi) bölümler ile doyasıya dans, müzik ve eğlence yaşatacak Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali, 28 Ocak – 6 Şubat tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde olacak!

Sömestr tatiline renk ve hareket katacak bu sihirli gösteriyi sakın kaçırmayın!


Gösteri Tarih/Saatleri:

28 Ocak Cuma, 19:00
29 Ocak Cumartesi, 15:30
29 Ocak Cumartesi, 19:00
30 Ocak Pazar, 12:00
30 Ocak Pazar, 15:30
30 Ocak Pazar, 19:00
2 Şubat Çarşamba, 15:30
2 Şubat Çarşamba, 19:00
3 Şubat Perşembe, 19:00
4 Şubat Cuma, 19:00
5 Şubat Cumartesi, 19:00
6 Şubat Pazar, 15:30


Mekan: Haliç Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi
Adres: Eski Karaağaç Cad. Sütlüce Şantiyesi Sütlüce / Beyoğlu
Bilet: 1. Kategori: 78,50 TL
2. Kategori: 61,50 TL
3. Kategori: 50,50 TL
4. Kategori: 39,25 TL

Yorumlar
"Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.