ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

3. CRR Uluslararası gitar festivali başlıyor

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu tarafından bu yıl 3.’sünü gerçekleştirilecek Uluslararası Gitar Festivali 16 Kasım’da başlıyor!

9.11.2018

3. CRR Uluslararası gitar festivali başlıyor

Dünyaca ünlü 16 sanatçının performans sergileyeceği festival kapsamında,  6 konser ve 6 masterclass gerçekleştirilecek. Festival, günümüzün en önemli gitaristleri arasında gösterilen Marco Socias’ın 18 Kasım akşamı vereceği konserle sona erecek. Müzikseverler festivalde klasik gitarın yanı sıra flamenko gitarı performanslarını da takip edebilecek.

Dünyaca Ünlü İsimler Bu Festivalde!

İçeriği açısından dünyanın önde gelen gitar festivalinden olma yolunda ilerleyen CRR Uluslararası Gitar Festivali, 16-18 Kasım tarihlerinde dünyaca ünlü gitar sanatçılarını ağırlayacak. İspanya’dan Marco Socias ve İgnacio Rodes, İtalya’dan Salvatore Seminera, Venezuela’dan Gabriel Gullien, Fransa’dan Laurent Boutros  ve Arjantin’den Latin müziğinin duayenlerinden Ricardo Moyano festivalde performans sergileyecek isimlerden.

3. CRR Uluslararası Gitar festivali programında, Türkiye’deki gitar dünyasının vazgeçilmez isimlerinden Melih Güzel ve Hüsrev İsfendiyaroğlu da yer alıyor. Ayrıca, dünya çapında verdiği konserlerle ülkemizi temsil eden gitarist Sinan Erşahin ve birçok önemli projeye imza atan Kağan Korad da, flüt sanatçısı Nihan Atalay ve bandoneon sanatçısı Tolga Salman’ın eşlikleriyle festival boyunca konser verecek.

Flamenko Gitarı da Festivale Katıldı

3. CRR Uluslararası Gitar Festivali’nde bu yıl, klasik gitarın yanı sıra flamenko gitarı performansları da sergilenecek. Türkiye’de flamenko müziğine gönül veren gitaristler Ezgi Anıl ve flamenko gitarı eğitiminin duayeni Ilgaz Benekay seyirciyle buluşacak. Ezgi Anıl’a konserinde danslarıyla Burcu Özbalkan eşlik edecek.

Uluslararası İsimlerden Her Gün 2 Masterclass 2 Konser

Festival kapsamında Marco Socias, Mehmet Gürgün, Ignacio Rodes, Ilgaz Benakay, Gabriel Gullien ve Mehmet Gürgün ustalık sınıfı dersler ile gitar tutkunlarıyla buluşacak. Masterclasslar her gün 10.00 ve 13.00 saatlerinde, konserler ise 16.00 ve 20.00’de gerçekleşecek.

3. CRR Uluslararası Gitar Festivali Programı

16 Kasım Cuma 2018

Marco Socias / Masterclass / Saat: 10.00

Mehmet Gürgün / Masterclass / Saat: 13.00

Sinan Erşahin – Nihan Atalay “Gitar&Flüt Duo” / Konser / Saat: 16.00

Özberk Miraç Sarıgül

Salvatore Seminara / Konser / Saat: 20.00

Kağan Korad, Tolga Salman “Gitar&Bandoneon Duo”

17 Kasım Cumartesi 2018

Ignacio Rodes / Masterclass / Saat: 10.00

Ilgaz Benekay / Masterclass / Saat: 13.00

Ezgi Anıl – Burcu Özbalkan “Gitar-Dans” / Saat: 16.00

Laurent Boutros

Ignacio Rodes, Gabriel Gullien, Ricardo Moyano / Konser / Saat: 20.00

18 Kasım Pazar 2018

Gabriel Gullien / Masterclass / Saat: 10.00

Mehmet Gürgün / Masterclass / Saat: 13.00

Melih Güzel, Hüsrev İsfendiyaroğlu / Konser / Saat: 16.00

Marco Socias Konser / Saat: 20.00

Yorumlar
"3. CRR Uluslararası gitar festivali başlıyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

3. CRR Uluslararası gitar festivali başlıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.