Oysa ben seni unutmak için ne zamanları heba ettim. Alışmışken sensizliğe aklıma düşüverdin. Anladım ki sensizlik seni daha çok hatırlatıyor. Ve hiç aklımdan çıkmıyorsun.
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
MERHABA KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL MISRALARDI.İŞTE BU AŞKLAR YARIM KALAN AŞKLARDIR.TAM ONU UNUTMUŞ SANIRSIN.BİR BAKMIŞSIN O ATEŞ YENİDEN İÇİNE DÜŞÜVERMİŞ,YALNIZ YAŞARKEN YİNE ONUNLA OLUVERMİŞSİN.BUNLAR İNSANI YAKICI ÇOK ZOR DURUMLAR.KUTLUYORUM ŞİİRİ,SELAMLAR.
Oysa ben seni unutmak için ne zamanları heba ettim. Alışmışken sensizliğe aklıma düşüverdin. Anladım ki sensizlik seni daha çok hatırlatıyor. Ve hiç aklımdan çıkmıyorsun.
Oysa...., Bu kısa dörtlükle., Sevgiliye o kadar çok şey anlatmışsın ki..., anlayana.. Kardeşim., Yazan kalemin, yazdıran engin yüreğin, hep daim olsun.. Selamlarımla..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.