Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Sıcak Rüzgar
Sıcak Rüzgar

BAHARI KISKANMAM

Yorum

BAHARI KISKANMAM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

69

Okunma

BAHARI KISKANMAM

Baharı Kıskanmam Gönlüm Rahattır

Kimsenin gülüne dikmem nazarı,
Diken batmaz gönül, çeker sızarı.
Benim de açılır bir gün baharım,
Sabrederim, olur vaktin pazarı.

Gönlümde kötülük yeşermez asla,
Ne haset girer, ne kin alır başa.
Birinin neşesi, olur neşe bana,
Sevinci sevince katarım aşkla.

Başkası gül açsa gülümsemem solmaz,
Bahçem çorak değil, çiçeksiz kalmaz.
Göz dikmedim hiç ben kimsenin yazına,
Benim de alnımda yazılan yazmaz.

Gözüm yok kimsede, özümde sevda,
Yüreğim tertemiz, etmem ben riyâ.
Baharı kıskanmam, gönlüm rahattır,
Gül ekilen yerlerde aşklar fidanlanır.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Baharı kıskanmam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Baharı kıskanmam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAHARI KISKANMAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL