sağlaması olmayan tek işlemdir aşk parça tesirli hayatlarımızda anımsa nasıl unutmaya çalışırdın kente konan ütülü yalnızlıklarını
bir de nasıl kokardı üstün eylül ve siyah planı yapılmayan bir suikasttır aşk işi bitince kendini vurur giderdin ellerinde ortaköy kırıkları.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kana bulamadık uzuv Ve kimse bırakmamış Sürek avına çıkacağız Ve ondan bir toz bulutu Küme kalacak ardında Yakalanacak ve yakılacak Nasıl ciğerlerimizi söndürdü Nasıl yüreklerimizi tutsak etti Sorulup Yargılanacak!
planı yapılmayan bir suikasttır aşk işi bitince kendini vurur
Harika bir anlatım ve çok güzel dizeler sevgili önder yüreğine sağlık dostum keyif verdi dizeler sevgiyle ve sevdiklerinle kal her zaman sevgilerimle..
hımmm...! " kente konan ütülü yalnızlıklar." ne güzel bir ifade bu böyle..işte şairâne buluş ve yenilk diye ben buna derim arkadaş..yüreğine sağlık...kutlarım...saygımla...
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.