Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ağlayan nisan
ağlayan nisan

NEREYE BAKSAM BÜYÜYOR HATIRAN

Yorum

NEREYE BAKSAM BÜYÜYOR HATIRAN

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1366

Okunma

NEREYE BAKSAM BÜYÜYOR HATIRAN

NEREYE BAKSAM BÜYÜYOR HATIRAN

Kaderi zamana kıskandıran bakış
Varlığı bahar yokluğu sanki bir kış
Yıllarca hiç bitmeyen uyku gibi
Gönlümü saran bu masum aldanış.

Saçlarımı okşayan yel gibisin
Aşk nağmesini çalan tel gibisin
Bir bakışınla fırtına koparıp
Gözlerimde çağlayan sel gibisin.

Sen tarife sığmayan güzel kadın
Günlerdir dilimden düşmüyor adın
Nereye baksam büyüyor hatıran
Ruhuma eşsiz bir sevgi bıraktın.



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Nereye baksam büyüyor hatıran Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nereye baksam büyüyor hatıran şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEREYE BAKSAM BÜYÜYOR HATIRAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
2.2.2015 13:22:31
5 puan verdi
güzel sevda dizeleriydi
kutlarım saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL