Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
kırıkçırpınış
kırıkçırpınış

SON EMİR

Yorum

SON EMİR

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1090

Okunma

SON EMİR

Son emir:
Oku!

Ben yazarım
Okuyamam ki...

Yazmaz sancım
Okursam

Beni okuyan
Siler kendini hayatından...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Son emir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son emir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON EMİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yağmur 1
yağmur 1, @yagmur-1
22.6.2018 14:19:24
Öyle derin ki şiir, kalemin hep yazsın değerli şair, kutlarım sizi saygılarla
ÖYLESİNE...
ÖYLESİNE..., @oylesine
19.9.2013 00:03:38
5 puan verdi
Sancıların dinsinde kalemin kesilmesin!
Farkınsamısın kaleminin keskinliğinin?
Buradaki beğeni ve favorilere bakma.
Umarım Kırıkçırpışların yerini kanatçırplar alır :)
Saygılar,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL