Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mehmet ZAFER
Mehmet ZAFER

GİDEN YALNIZ GİTMİŞTİR...

Yorum

GİDEN YALNIZ GİTMİŞTİR...

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1349

Okunma

GİDEN YALNIZ GİTMİŞTİR...

GİDEN YALNIZ GİTMİŞTİR...

Her gidiş binlerce sitem,binlerce keder doğursa da
İnsan gidince hep sessiz gider
Boynuna bulaşan hainlik
Geride biriken onca kelimelerin meydan muharebesi
Gizemli duyguların ilk kurşunu gidene sahipsiz yol olur
Ne söylersen söyle
Kalbin kulvarında sürüklenen günah ırmakların
Hangi matemini bulursan bul fark etmez
Gelgitlerin cirit attığı
Loş kaldırımlardaki sahipsiz acıların peronlarında
Geleceği belirsiz olan bir kıyı yol olur kıvrımlar
Geride kopan hengamenin içinden sıyrılmıştır giden
Ufukta kaybolurken acılarıyla başbaşadır
Ve onca kalabalığın ortasında
Giden yalnız gitmiştir.

MEHMET ZAFER

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Giden yalnız gitmiştir... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Giden yalnız gitmiştir... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİDEN YALNIZ GİTMİŞTİR... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aşkın gözyaşı
aşkın gözyaşı, @askingozyasi
20.4.2012 13:02:19
5 puan verdi
yazan usta yüreği kutluyorum çok güzelll...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL