Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nahvet
nahvet

BU KADAR

Yorum

BU KADAR

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1236

Okunma

BU KADAR

evet, bitti...
hasat zamanı şimdi,
haydi toplayın meyvelerinizi
başak tanelerinden
güneş zerrelerini...

bir elest var dı
bir et, biraz kan, biraz ruh
birazcık da gül kokusu,
kin ve minnet duygusu,
mayamız temizdi
kirlendi...

o ben’di,
sen o,
o biz,
hepimiz için
evet, bitti...

esse de ölsek güllerin nesimi....


MAHYA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bu kadar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu kadar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU KADAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gönülsözlüm
gönülsözlüm, @gonulsozlum
3.8.2010 20:44:10
5 puan verdi
kutlarım harika dizelerdi...aşkla kalın:)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL