Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
keoman
keoman

ütopi

Yorum

ütopi

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1098

Okunma

 ütopi

ütopi



bakışların ucunda
gemilerin denizi terkettigi yol
veya ufukların en net olduğu yer
yanlızca arkadaşın olabilirler
burda ayışığında yasayanlar

kehribar bakışlarında
solan gaz lambalar
veya dünyanın hayallerine dokunduğu
ve kavusmanın artık sır olmadığı yer




uzak degil seni götüreceğim yer
ışık, ateş, mest beleş
bizi aydınlatmak için
kendisini davet edecek güneş



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ütopi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ütopi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ütopi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SenAY.
SenAY., @senay-
5.11.2009 16:58:08
5 puan verdi
çok güzeldi

sevgiyle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL