Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
bfbfatihbilen
bfbfatihbilen

Gidişin ve gözlerin

Yorum

Gidişin ve gözlerin

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

106

Okunma

Gidişin ve gözlerin

Geceye sarılmışım,
Kalbimin ortasında yankılanan bir ses…
Her susuşumda daha da artıyor,
Ciğerimi daraltan bir nefes,
Kalbimi ağlatıyor sessizce.

Yüzünü her yerde aradım,
Aklımda bir yapboz gibisin;
Bir parça geçmişten,
Bir parça şu anki halimden…

Anladım ki, aşk bazen uzaklaşmakmış.
O gün var ya…
Aklımdan hiç gitmiyor.
“Seni görmek istemiyorum,” derken
Gözlerin, “Ne olur, kal,” diyordu.

Ben o bakışlarda kaldım yıllardır,
Sanki o veda hiç başlamamış gibi.
Zaman seni siler belki,
Ama o an?
Asla...


Gidişin, kalbimi idam edişindi;
Bakışlarınsa hâlâ
Yaşamamın tek sebebi. © Fatih Bilen | Tüm telif hakları saklıdır.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gidişin ve gözlerin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidişin ve gözlerin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gidişin ve gözlerin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL