Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
bfbfatihbilen
bfbfatihbilen

önce kalbinde ara

Yorum

önce kalbinde ara

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

46

Okunma

önce kalbinde ara



Sükûtun çöktüğü an,
sessizliğine ses ver;
için daralınca
“Bismillah” de, dağılsın kederlerin.
Yolun kararırsa,
umudun ışık olup
düşsün önüne.
Sabırla bekleyene
kapılar kendiliğinden açılır;
gözyaşıyla dua edenin
yakarışı geri çevrilmez.
Sırrın
sende durdukça sen tamamsın;
dilinden dökülünce,
şüphe kapını yoklar.
Kırılırsan,
parçalarını toplayan dostuna yaslan;
bir şeyi arıyorsan
önce kalbinde ara,
sonra adım at ki
kader yoluna düşsün.

© Fatih Bilen | Tüm telif hakları saklıdır.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Önce kalbinde ara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Önce kalbinde ara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
önce kalbinde ara şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL