Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ah Tamara
ah Tamara

Yaşamak Nereye Kadar

Yorum

Yaşamak Nereye Kadar

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

911

Okunma

Yaşamak Nereye Kadar



Büyük ve güçlü odanın
Oksitli hatıraları içinde
Nefesli bir çalgı gibi inledi kalbi
Matemini soğutmadan ismini fısıldadı

Bazı geceler üşürdü sesi
Karanlığın soğuğunda mırıldanırken
Şarkısını aynalı bir gökyüzüne gösterirdi
Sanki uçurumları bitirmişte
Vuslatına ermiş gibi aşkın

Yürekli göstersin diye sığındı kendine
Hangi sevgiliden usandıysa
Bir yorgunluk kahvesi içti sonrasında
Isıya dayanıklı gölgesini giydi
Ve korkularını ve ümitlerini yok saydı

Büyük ve güçlü odasının
Oksitli hatıraları içinde

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaşamak nereye kadar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşamak nereye kadar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaşamak Nereye Kadar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bluecould
bluecould, @bluecould
10.4.2008 00:04:59
çabuk açsın pencereleri oksijen girsin içeriye:))))
keyifle okudum...
saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL