ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Fotomaraton yarışması başvuruları başladı

Gaziantep'te 'Uluslararası Gastronomi Festivali' kapsamında düzenlenen ödüllü 'Fotomaraton yarışması' yoğun ilgiyle karşılandı.

21.9.2018

Fotomaraton yarışması başvuruları başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Uluslararası Gastronomi Festivali" başladı. Festival kapsamında ödüllü "Fotomaraton Yarışması" yoğun ilgiyle karşılandı. Yarışmaya katılmak için uzun kuyruklar oluşturan profesyonel fotoğrafçılar, Gaziantep'in yöresel yemeklerini fotoğraflarla tanımlamaya çalışacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Geliştirme Vakfı (GAGEV)'in ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜRSAB ve THY gibi çok sayıda kurum ve kuruluşların desteği ile başlayan Gaziantep "Uluslararası Gastronomi Festivali" kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. 

Bu kapsamda marka değerine değer katacak Antep sofrası ve dünya gastronomi kenti Gaziantep'in mutfak kültürü ödüllü fotomaraton yarışmasıyla da yeni bir boyut kazanacak.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen profesyonel fotoğrafçılar, Çetin Emeç Salonu girişinde sabahın erken saatinde toplanarak kayıt için sıraya girdi.

İstanbul'dan yarışmaya katılan Mine Ertuğrul, fotoğrafçılık sanatını uzun yıllardır yaptığını bildirerek, Gaziantep'in yemeklerinin ve tarihinin fotoğraflarla keşfedilmesi gerektiğini vurguladı.

Yarışmaya İzmir'den katılan Bülent Durtaş da fotomaraton yarışmasının ciddi bir yarışma olduğunu belirterek, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

2013 yılı Fotomaraton Yarışması'nın birincisi Giresun'dan Kemal Özkılıç da Türkiye çapında prestijli yarışmaların arttırılmasını isteyerek, yarışmacılara başarı diledi.

Yarışmaya katılan İstanbul'dan katılan Sezai Özaltın, "Uluslararası Gastronomi Festivali" kapsamında dünya gastronomi kenti Gaziantep'in mutfak kültürü ödüllü fotomaraton yarışmasının çok önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, fotoğraflarla Gaziantep'in eşsiz mutfağına ışık tutacaklarını bildirdi.

Kaydını yaptıran yarışmacılar, yarın saat 23.00'a kadar fotoğrafını teslim edecekler. Dereceye giren yarışmacılar, çeşitli para ve plaketle ödüllendirilecek. Yarışmada birinciye 6 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye ise bin 500 lira para ödülü verilecek.

Ayrıca yarışmada mansiyon ödülü ise 500 lira olarak belirlendi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Yorumlar
"Fotomaraton yarışması başvuruları başladı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Fotomaraton yarışması başvuruları başladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.