ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

İyilik Ödülleri Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Uluslararası İyilik Ödülleri kapsamında düzenlenen “iyilik” temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı.

21.2.2017

İyilik Ödülleri Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

“İyiliğe Netliyoruz” sloganıyla düzenlenen, iyiliğin yaygınlaştırılması, iyiliğe olan farkındalığın artırılması ve iyilik yapmanın teşvik edilmesini amaçlayan yarışmaya 1082 kişi 3200 eser ile katıldı.

 Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliğiyle gerçekleşen yarışmada, birinciliği Hatay’dan ‘Baba Kucağı’ isimli eser ile Cem Genco, ikinciliği Van’dan ‘İyilik Hasadı’ ile Özkan Bilgin, üçüncülüğü ise Konya’dan ‘Can Dostlar’ isimli eser ile Serkan Daldal aldı. Yarışma da 40 eser ise sergilemeye değer görüldü.  

Yarışmada birinciye 7 bin 500, ikinciye 5 bin, üçüncüye 2 bin 500 TL ödül verilecek. Sergilemeye değer görülen eserlere de sergileme bedeli ödenecek. Eserler, 3-12 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul İstanbul/Beyoğlu İstiklal Ceddesi eski PTT binası sergi alanında sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Ankara başka olmak üzere çeşitli illerde de İyilik sergileri açılacak.
yarışma iyilik fotoğraf
Yorumlar
Mesaj Yaz 26.2.2017 21:46:11
Unutulan duyguların sanatla anılması ve yaşatılması süper, iyilikle ilgili hatta unutulan insani duygular sanatla daha çok buluşmalı....


Yorum Yapın

İyilik Ödülleri Fotoğraf Yarışması sonuçlandı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.