ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

18. Devlet Fotoğraf Yarışması başvuruları 24 Nisan'da başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığının düzenlediği 18. Devlet Fotoğraf Yarışması başvuruları 24 Nisan'da başlıyor.

19.3.2018

18. Devlet Fotoğraf Yarışması başvuruları 24 Nisan'da başlıyor

Türkiye'de fotoğraf sanatçılarının çalışmalarını desteklemek, fotoğraf sanatının yaygınlaşmasını sağlamak, gerektiğinde uluslararası platformlarda temsil gücüne sahip fotoğraf sergileri oluşturmak üzere her yıl gerçekleştirilen yarışmanın bu yılki toplam para ödülü 30 bin 500 lira olacak. 'İnsan ve Yaşam', 'Tarihi Yapılar' ile 'Deneysel Çalışmalar' kategorilerinin her birinden toplam üç fotoğrafın ayrı ayrı 6 bin lira ve başarı ödülü alacağı yarışmada, sergilemeye değer görülecek her bir kategorideki en fazla 25 fotoğrafa ise yine ayrı ayrı 500 lira ve katılım belgesi verilecek.

Yorumlar
"18. Devlet Fotoğraf Yarışması başvuruları 24 Nisan'da başlıyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

18. Devlet Fotoğraf Yarışması başvuruları 24 Nisan'da başlıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.