ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Siyasi alanda tutkular ve inanışlar, pek az da düşünceler çarpışır. Gustave Le Bon Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Keban'da, Kitap Okuyoruz Projesi

Elazığ'ın Keban ilçesinde, Kitap Okuyoruz Projesi kapsamında dereceye giren öğrencilere hediye verildi.

14.1.2015

Keban'da, Kitap Okuyoruz Projesi

Proje Koordinatörü Fatih Bucuka, Keban Atatürk İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen programda, etkinliğe 72 öğrencinin katıldığını dile getirdi.

Amaçlarının kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak olduğunu belirten Bucuka, şunları kaydetti:

"Projesi kapsamında, 72 öğrenci 3 ayda 656 kitap okudu. Yılda 6 kişinin 1 kitap okuduğu ülkemizde bu büyük bir başarıdır. Ancak gelişmiş ülkelere kıyasla bu başarı sayılmaz. Öğrencilerimizin kitap okumayı alışkanlık haline getirmeleri için elimizden geleni yapacağız."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abuzer Pişkin ise Atatürk İmam Hatip Ortaokulu’nda projenin başarılı bir şekilde uygulanmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Törende, 72 kitap okuyan Abdülkadir Bulut’a çeyrek altın, kitap seti ve plaket, 35 kitap okuyan Saadet Şeyma Doğan ile 22 kitap okuyan Ayşegül Kaya’ya plaket ve kitap seti hediye edildi.

Etkinliğe, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.


Kaynak:
http://www.haberler.com/keban-da-kitap-okuyoruz-projesi-6863327-haberi/


Yorumlar
"Keban'da, Kitap Okuyoruz Projesi" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Keban'da, Kitap Okuyoruz Projesi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.