ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

My French Film Festival Başlıyor

Uluslararası online Fransız filmleri festivali My French Film Festival, bu yıl da Digiturk sponsorluğunda Türk sinemaseverler ile buluşacak.

14.1.2015

My French Film Festival Başlıyor

Bu yıl dünyada beşinci, Türkiye’de ise üçüncü kez sinemaseverler ile buluşmaya hazırlanan My French Film Festival’in üçüncü defa sponsorluğunu üstlendi. Birbirinden ilginç Fransız filmlerinin yarışacağı festival kapsamında 10 uzun, 10 kısa ve 3 yarışma dışı olmak üzere 23 film gösterilecek. Türkiye’de Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle düzenlenen festivalin sponsorluğunu üçüncü kez üstlenen Digiturk, 16 Ocak – 16 Şubat tarihleri arasında bu filmleri myfrenchfilmfestival.com/tr adresinden ücretsiz olarak sinemaseverler ile buluşturacak.
Festivalin sonunda izleyici oyları ile farklı kategorilerde ödüllerin sahiplerini bulacağı festival sırasında Digiturk, üyelerine özel bir yarışma yapacak. Digiturk, sosyal medya hesaplarından düzenleyeceği yarışma sonucunda kazanan film tutkunlarına sürpriz hediyeler verecek. Fransız sinemasının tüm dünyada tanıtımından sorumlu kurum Unifrance Films tarafından internet üzerinden düzenlenen festival geçtiğimiz yıl 4 milyonun üzerinde bir izlenme oranına sahip oldu. Türkiye’de 15 bin sinemasever tarafından izlenen festivalin bu yıl da Digiturk’ün katkılarıyla yüksek oranda takip edilmesi bekleniyor. Festival sonrasında ise seçilen filmler Moviemax Festival’de Film Paketi’ne sahip tüm Digiturk’lüler ile buluşacak.


Kaynak:
http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-64647/


Yorumlar
"My French Film Festival Başlıyor" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

My French Film Festival Başlıyor ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.