ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Türkan Şoray hayranlarına müjde

Türk sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray, 'Sinemam ve Ben' isimli kitabının imza gününde İzmirlilerle bir araya geldi. Bugüne dek 220 filmde rol aldığını belirten Şoray, sevenleri için bir defaya mahsus olmak üzere bir albüm çıkarmayı düşündüğünü açıkladı.

21.1.2013

Türkan Şoray hayranlarına müjde

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Edebiyatçılar Derneği’nin düzenlediği ’Türkan Şoray Söyleşi ve İmza’ günü, Fuar İsmet İnönü Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Saat 14.00’te başlayacağı duyurulan imza töreni öncesinde Şoray’ın hayranları salon dışında uzun kuyruklar oluşturdu. Siyah beyaz kıyafeti ile imza gününe katılan Şoray’a ’Sultan sen bizim her şeyimizsin’ sloganları ile sevgi gösterisinde bulunan hayranları sanatçıyı alkış yağmuruna tuttu. Dudaklarının titrediği ve zaman zaman gözyaşlarını tutamadığı gözlenen Türkan Şoray, yoğun ilgi karşısında memnuniyetini dile getirdi. Şoray, ’Sizi gönlünüzden öpüyorum’ dedi.

Bugüne dek 220 filmde rol aldığını dile getiren Türkan Şoray, sevenleri için bir defaya mahsus olmak üzere bir albüm çıkarmayı düşündüğünü de açıkladı. Unutulmaz film müzikleri ’Sevemedim Kara Gözlüm’ ve ’İçin İçin Yanıyor’ gibi şarkıları seslendireceği albümü için yapımcı firmayla görüştüklerini belirten Şoray, ne yazarlıkta, ne şarkıcılıkta büyük iddialar içinde olmadığını, sadece kendisini sevenlerle bir şeyler paylaşmak istediğini söyledi.

Sık sık konuşması alkışlarla kesilen Şoray, daha sonra kitabını imzalayarak hayranlarıyla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Sanatçının bu açıklamasını hayranları büyük coşkuyla karşıladı. Söyleşinin ardından Türkan Şoray’ın sevenleri kitabını imzalatmak ve kendisiyle fotoğraf çektirebilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Kaynak:sabah.com.tr

Yorumlar
"Türkan Şoray hayranlarına müjde" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Türkan Şoray hayranlarına müjde ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.