ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Gerçeği bilenler ile onu sevenler hiçbir zaman eşit değildirler. Confucius Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

23 Nisan'da çocuklara bedava tiyato

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 19-30 Nisan tarihleri arasında çocuk oyunlarını ücretsiz olarak sahneleyecek.

11.4.2011

23 Nisan'da çocuklara bedava tiyato

Tiyatroseverler, ücretsiz biletlerini Devlet Tiyatroları gişelerinden ya da ilgili müdürlüklerden temin edebilecek.

Buna göre, Ankara Devlet Tiyatrosu; 23 Nisan Cumartesi günü saat 11.00 ve 14.00’de Stüdyo Sahne’de, Hasan Erkek’in yazdığı, Rasim Aşın’nın yönettiği “Boğaçhan” adlı oyunu temsil edecek.

İstanbul Devlet Tiyatrosu; 24 Nisan Pazar günü saat 14.00’de Kubilay Tuncer’in yazıp- yönettiği “Herkes Sihirbaz Olacak” adlı oyunu Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi Feridun Karakaya Sahnesi’nde miniklerle buluşturacak.

İzmir Devlet Tiyatrosu; Pınar Yaygel-Raşel Meseri’nin yazdığı, Fatih Kahraman’ın yönettiği “Edinin Annesi Nerede” adlı oyunu 27 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’de Karşıyaka Ragıp Haykır Sahnesi’nde, “İki Kova Su” adlı oyunu ise 27 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’de Konak Melek Ökte Sahnesi’nde temsil edecek.

Bursa Devlet Tiyatrosu; Ahmet Vefik Paşa Sahnesi’nde, W. Shakespeare’in yazdığı, Ahmet Somers’in yönettiği “Fırtına” adlı oyunu 23 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’de, Çağlar Deniz’in yazdığı, Ahmet Somers’in yönettiği “Kahraman Karınca”yı da 26 Nisan Salı günü saat 14.00’de sahneleyecek.

Adana Devlet Tiyatrosu; Özen Rodop’un yazdığı, Boğaçhan Sözmen’in yönettiği “Papağan Kaçtı” adlı oyunu 29 Nisan Cuma günü saat 11.00 ve 14.00’de Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu; Agnieszka Koecher-Hensel’in yazdığı, Uğur Keleş’in yönettiği “Bay Benek ve Kedisi Miyav”ı 19 ve 20 Nisan tarihlerinde saat 13.30’da Atapark Haluk Ongan Sahnesi’nde temsil edecek.

Diyarbakır Devlet Tiyatrosu; Orhan Asena Sahnesi’nde, Gülten Karlı’nın yazdığı, M. Orkun Gülşen’in yönettiği “Yaşama Hakkı”nı 23 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te, 24 Nisan Pazar günü saat 15.00’de, Antalya Devlet Tiyatrosu; Haşim İşcan Kültür Merkezi D.T Sahnesi’nde, Cervantes’in yazdığı, Ebru Kara’nın yönettiği “Don Kişot”u 22 ve 23 Nisan tarihlerinde saat 13.00’de sahneleyecek.

Brian Way’ın yazdığı, Ahmet Avkıran’ın yönettiği “Pinokyo” 23 Nisan Cumartesi günü saat 13.00 ve 15.00’de, Dersu Yavuz Altun’un yazdığı, Serkan Kunter’in yönettiği “Benim Güzel Papuçlarım” 23 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’de Erzurum Devlet Tiyatrosu Sahnesi’nde temsil edilecek.

Sivas Devlet Tiyatrosu; Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi’nde, Aristide Christian Charpentier’in yazdığı, Ebru Kara’nın yönettiği “Sihirli Keman” 19 ve 23 Nisan tarihlerinde saat 10.30’da, Van Devlet Tiyatrosu; Kültür Merkezi Sahnesi’nde, Hans Christian Andersen’in yazdığı, Cem Zeynel Kılıç’ın yönettiği “Çıplak Kral” ise 21 Nisan Perşembe günü saat 10.30’da izlenebilecek.

Yorumlar
"23 Nisan'da çocuklara bedava tiyato" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

23 Nisan'da çocuklara bedava tiyato ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.