ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. Thomas Carlyle Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
GÜŞTA

GÜŞTA

23.2.2020 23:03:24

Ahir zaman büsbütün kuşattikca etrafimizi Yaradan kullarini doğru yola çekmek için ve onlara kendini hatırlatmak için çeşitli isaretler yollar..Mesela bu deprem olabilir..Arş günah yükünü kaldiramaz ve sallanır.İnsanlar ise bunu fay'dan sanır.
Halbuki insanoğlu bunlardan ders cikarabilseydi ne yazikki suan da bu siiri yazmamış olurdunuz.
İçinde bulunduğumuz çağı anlatan muazzam dizeler..Aslında bu satırları okurken insanlık olarak utanmamiz gerekir..Çünkü bu satirlari yazdiran bizleriz..Cennetin en baş köşesi gönlü zenginlere ayrılmış iken cebi zenginler neden böbürlenerek yürür..Rabbim kalp guzelligi nasip etsin hepimize..Rabbim bizi doğru yoldan ayirmasin..
Siiriniz gercekleri bangır bangır bağırıyor..
Tebrik ederim kaleminizi..
Haksız olmaktan daha kötü bisey varsa oda haksızlığı görüpte susmaktir
Siz sessiz kalmamissiniz.
Gönül sesiniz daim olsun
Saygı ve selamlarimla

Zsnsglm tarafından 2/23/2020 11:10:11 PM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.