ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. William Shakespeare Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
ahmetturan

ahmetturan

28.1.2007 14:21:01

hayatımız boyunca katlanmak zorunda kaldığımız o kadar olumsuz şeyler var ki sevgili dostum...
katlanmak zorunda olma eyleminin hayatın bir parçası olması ve akıl yürütmesini bilen bir canlı olması hasebiyle insanın, "doğamız" gereği yapıyoruz bunu...
güzelliklerde buşma ümidimiz daima var olacaktır elbette...
sizi sevgi, saygı ve muhabbetle selâmlıyorum sevgili dost.
bir de hiç unutmadığım bir nasihat vardır Üniversite yıllarımda bana verilen:
" dost kaybetmek çok kolaydır. önemli olan dost kazanabilmektir. bu zorluğu ve zorunluluğu başarabiliyorsan ve dost edinebiliyorsan; bir çırpıda, bunca zorluğa rağmen elde ettiğin bir değeri asla kaybetmek istemeyeceksin! yeter ki unutma!.."

Şiir Bilgi

Çınar GÖLE

Çınar GÖLE

.


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.