ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. Thomas Carlyle Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
ÖmerNazmi

ÖmerNazmi

29.12.2007 16:56:30

Sayın suluovalı,
Siz izin verdiğinize göre, özelime attığnız mesajı aynen yazıyorum..

" koçum bendensin hadi reklamın kötüsü olmaz, bak reyting artacak devam et, ben pazarlarım seni"

Eee bu çok güzel ve saygılı mesajınızı herkes görsün bakalım, kimin pazarlanmaya ihtiyacı var anlasınlar...Koçum'a da hiç takmış değilim o sizin ne kadar ince olduğunuzu ve ne kadar kibar olduğunuzu gösterir.

Gelelim benim son dizelere...Eli kıllı adam kaba ve kendini bilmeyenler için kullanılan bir tabirdir...Tıpkı yorgan altının gizlilik içerdiği gibi...Bundan önceki yazdığım şiire yapmış olduğunuz yorum da - ki o asla yorum değil,
bir tesbittir- benim iç dünyama girmeye çalışmışsınız, korkularımdan bahsetmişsiniz...Ayrıca benim başka bir şiire yaptığım yorumdan alıntı yaparak, o şiire yaptığınız yorumda kullanmışsınız..Ve benim dediğimi tamamen saptırarak kendinize dayanak aramışsınız....Sizin işiniz şiire yorum yapmaktır-eğer isterseniz- bunun ötesinde ya ukalâlık ya da kötü niyet ararım...Siz de başkalarının ailesnin alduğunu unutmayın...Saygılarımla..

Şiir Bilgi

ÖmerNazmi

ÖmerNazmi

Korkarsın


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.