ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
onurumsun

onurumsun

17.8.2011 13:11:13

Çok uzun bir ayrılıktan sonra böylesine özel sayfalarda dolaşmak ve böylesine güzel dizeler arasında var olduğumuz hissetmek çok özel duygular yaşattı bana.

Şiir baştan sona muhteşem ama ben "Şiirler saracağız yaralarımıza" bu dizenizde kaldım takılı. Tıpkı insanlık gibi, tıpkı özgürlük gibi, tıpkı çocuk kalbi gibi, tıpkı yaşam gibi yaraladık tüm şiirleri, Hangi mevsim, hangi ay sarabilir ki yaralanmış şiirleri ve hangi puslar görünmez kılar ki, şiirlerden akan kanları? İnsanız diyoruz ya insanca yaşamayı hak ediyoruz diye bağırıyoruz ya, oysa paramparça edip bir köşede ybırakan bizleriz yine İNSANLIĞI

Çok özeldi seslenişiniz. Kutluyorum kaleminizi ve saygılar yüreğinize

Şiir Bilgi

Tayfun54

Tayfun54

Yine Aylardan..


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.