ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. S. Carnot Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
sera.

sera.

28.3.2011 12:15:10

Der ki 'Yürek'; Ey sevgi(li), sevdam, sevdalandığım; Bu gün/gece daha mı çok bendesin ne? Korkarım yazmaktan.. Yazıp seni anlatamamaktan. Senli düşlerimi kelimeye dökememekten.
Ah hislerim/hissettiklerim duygularım.. Özlemim. Hüznüm. Yüreğim..

Kendimle çok daha fazla konuşmaya başlıyorum sanki yokluğunda. İçimde tartıştığım onlarca ses ve kurduğum onlarca cümle elime yönelip sıraya sokulup kağıda dökülemeyecek kadar karışık haldeler. Uçuşuyor sözler.

Kendime karşı açarsam kendimi, çözülürse dilim gerisi gelir diye korkuyorum. Varsın ben de kalsın, ben de s/aklansın sevgi(li).. Konuşmayacağım, yazmayacağım işte. Yoksa fırtınalar koparacak deli gönlüm, alıp başını gidecekler..

Büyük keyifle okudum 'Şiir'inizi.
Emeğine sağlık yorumlayan arkadaşın da. Ses tonu çok hoş.
Lakin lütfen darılıp/kırılmasın/kırılmayın; düz, yeterince vurgu olmadan/soluklanmadan okunmuş hissini verdi dinlerken.

Yazan yüreğiniz/kaleminiz daim olsun Şair.
Saygımla...


sera. tarafından 3/28/2011 3:37:25 PM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi

hayrettin şahin(haysah)

hayrettin şahin(haysah)

Boşalmasın Kelimelerim Başı Boş


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.