Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
molilaz
molilaz

Denize Doğru

Yorum

Denize Doğru

0

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

938

Okunma

Denize Doğru

üç insan göründü hayal olup
çabuk merasimler kaldırımlar çabuk
ıslak taşların göz yaşları soğudu
nerede o mavi gökler nerede

içimdeydi oysa demin
ara ara ellerini duyup rüzgara kapılmak
inse ya bir masal denize doğru
akşamın şakalaşan dalgalarına uyup
uzansak kumsallara

ne değişir ki
ateş böcekleriyle yarışan sevincimizin
biraz daha ilerisi hüzün
boşluğunu seyredersin hatıraların
yağmur yağıyor mu
gözlerin yağmur

hiç bu kadar umutsuz değildi
o toy heyecanların çocukluk mırıltısı
çatıları dost belleyip
uçurumların huzuruna eğilmek
böylesine kolay değildi.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Denize doğru Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Denize doğru şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Denize Doğru şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL