Kapitalistler öylesine para delisidirler ki, bize bir gün onları asacağımız urganı bile satarlar. (mao)
molilaz
molilaz

Masalmış Her Şey Masal

Yorum

Masalmış Her Şey Masal

0

Yorum

9

Beğeni

0,0

Puan

177

Okunma

Masalmış Her Şey Masal

seni yalnız gördüm seni
kıyılar limanlar ve uzakların mavi şarkısı
dönüp sürüyorum perdeyi bak
güneş sızıyor üstteki aralıktan
sen otur kal
sal ayaklarını serin suya
uçuşan uçurtmalar ve rüzgar
çarpsın evin kapısına

korku yolu trenlerine bindik
renksizliğin içine girdik
haneler bahaneler
yağmurun aniden başladığını duyunca
seven sarılmalar ve sevgiler büyüdü
koştum kendimden çıkmak için sana

akan bulutların arkası telaşlı günler
bu gün günlerden ne ki
dün değil yarın değil
kaçıp gitsem olur mu o kaydırağa
uçsam düşsem acımasa hiç bir yanım
ağlasam mı bilmem ki

karşılıyorum
binmiş bir havaya geliyorsun
sen çocukluğumun içindeki pencere
ne zaman dışarıya baksam başım dönüyor
bir sen dönmüyorsun bu eski eve

tahtalar çürüyor suratı asık babam
hep derdinin merdivenlerinde
kırk ateş anlım ateş
ayaz var dışarıda
meğer masalmış her şey masal
annemin hayal dudaklarında.




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Masalmış her şey masal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Masalmış her şey masal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Masalmış Her Şey Masal şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL