Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
redfer
redfer

Bu şehrin tek suçlusu benim

Yorum

Bu şehrin tek suçlusu benim

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

886

Okunma

Bu şehrin tek suçlusu benim




Her köşesinden sanki bir ucube doğar
Yeri göğü inletir acizliğimin feryadı
İrkilir şimşekler ve sonra Azrailin bedeni
Ecel vakti ne de güzel uyutur hayallerimi


Ey ölüm meleği
Cebbar huzuruna al götür beni


redfer



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bu şehrin tek suçlusu benim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu şehrin tek suçlusu benim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu şehrin tek suçlusu benim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
3.6.2015 10:16:39
5 puan verdi
Tebrik ediyorum. Saygı ve selam olsun ....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL