Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
RECEP KARAGÖKÇE
RECEP KARAGÖKÇE

DÜŞÜ(İ)NCESİZLİK

Yorum

DÜŞÜ(İ)NCESİZLİK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1533

Okunma

DÜŞÜ(İ)NCESİZLİK

Boş bulunduğum bir an...




Bir düşü(i)ncesizlik hakim yüreklerde,
Yürek bile hissetmeyi bırakıp düşüncelere dalmışsa
Girdiği bataklıktan kurtaramıyorsa kendini
Ya o bataklığı mesken bildiğindendir
Ya da ömrüne pranga olmuştur o mesken



Sahip çıkamadıklarına yanmakta şimdi"lerde
Sahibi olanları, usta olmuştu terk etmede
Sızısı ile düşünceler arası git-gel mevsimi
Pişmanlık okyanusuna akan bir ırmak hüznü
Düşü(i)ncesizlik, anlatılacak son bir öykü

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düşü(i)ncesizlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşü(i)ncesizlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜŞÜ(İ)NCESİZLİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL