Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Günay
Günay

SU

Yorum

SU

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

883

Okunma

SU

MEŞYAD BAŞKANI’mız
Sayın Abidin Güneyli’nin isteği
üzerine


SU
Ağaç, çiçek, dal, yaprak
Tüm nebatatta cansın.
Hayvan, insan kanında,
Böceğin kınındasın.

Toprak, ana olamaz
Buluttan sağılmasan.
Gücüne bent dayanmaz
Kızıp azgın akarsan.


Teni, cana giydiren
Bir damla bulanık su.
Can tenden ayrılırken
Yutulan bir kaşık su.


Günay Saraç
16 Ocak 2008

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Su Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Su şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MOR
MOR, @mor
16.1.2008 23:29:07
su deyip geçmemek lazım...şiir çokk güzeldi...keyifle okudum...saygı ile
yorumcu
yorumcu, @yorumcu
16.1.2008 22:22:24
Toprak, ana olamaz
Buluttan sağılmasan.
Gücüne bent dayanmaz
Kızıp azgın akarsan.

güzel ve anlamlı dizeler. kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL