Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ufuk Tan
Ufuk Tan

Gidiyorsun

Yorum

Gidiyorsun

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

2239

Okunma

Gidiyorsun

Gidiyorsun

Ben ne zaman kendime yeni bir son hazırlasam,
Sen çıkıp geliyorsun bir yerlerden…
Mevsimler ne zaman ;
Mevsim normallerinden çıksa mesela,
Sokağımdan geçiyorsun…
Yağmurlar zamansız yağdı mı bil ki ağlıyorum diyorsun...
Sonra usulca sokulup yalnızlığına,
Bu şehri kapısız, beni sensiz bırakıp gidiyorsun…

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gidiyorsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidiyorsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gidiyorsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
muhammed azad
muhammed azad, @muhammedazad
27.3.2013 16:39:22
giden gitsin ama sigara herhalükarda sağlığa zararlıdır:)

selamlar.
Gül ESEN
Gül ESEN, @gulesensancar
27.3.2013 15:51:50
5 puan verdi

ŞİİRDİ ..KALEMİNİZ DAİM OLSUN VE ARAMIZA HOŞGELDİNİZ..SAYGILARIMLA ESEN KALINIZ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL