Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ömer Fâruk İPEK
Ömer Fâruk İPEK

KENDİN GİBİ

Yorum

KENDİN GİBİ

( 1 kişi )

4

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

861

Okunma

KENDİN GİBİ

Varsın ben’ler varlığa var olmaktan usansın!
Bırak pire kendini aynalarda dev sansın!
Şahsımı haksız yere karalayan kalemler;
Yazmaya vesil olan mürekkepten utansın!

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kendin gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendin gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KENDİN GİBİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Emrullah Bedir
Emrullah Bedir, @emrullahbedir
10.1.2013 21:44:30
5 puan verdi
Tebrikler, çok güzeldi.
Kadir YILDIZ
Kadir YILDIZ, @kadiryildiz
10.1.2013 08:41:44
güzeldi
tebrikler
selam ile
muhacir bozkurt
muhacir bozkurt, @muhacirbozkurt
10.1.2013 03:13:12
Kutluyorum.
Selâmet dileklerimle..
FEVZİ ÜLKER
FEVZİ ÜLKER, @fevziulker
10.1.2013 03:04:10
GÜZEL BİR DÖRTLÜKTÜ..ALKIŞLIYORUM
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL