Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ilhanbuyukcebeci
ilhanbuyukcebeci

SEVGİLİN NAHİF BİR RÜZGÂR

Yorum

SEVGİLİN NAHİF BİR RÜZGÂR

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1204

Okunma

SEVGİLİN NAHİF BİR RÜZGÂR

Gece, yaralı bir güvercin
Közünü saklamış ayazın
Ölgün sarı gözlerinde

Nahif bir rüzgâr kurutmuş
Islak kanatlarını
Göğsünde savrulan fesleğenler

Gün vuracak dağlara biterken bu şiir
Ah çıkabilseydi taze toprak kokusunda
Çiy düşmüş bir sabaha

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevgilin nahif bir rüzgâr Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgilin nahif bir rüzgâr şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİLİN NAHİF BİR RÜZGÂR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Parakletis
Parakletis, @parakletis
27.11.2007 20:45:25
Şiiri seçtiklerime ekledim hocam.Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL