Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
milat
milat

dokunma

Yorum

dokunma

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

770

Okunma

dokunma

/bir baharmı , sona yaklaşan
yoksa sonbaharmı kışdan uzaklaşan
belki sadece bahar yaza üç beş gün kalan
dur desem sabrın kadar kalırsın
haydi desem korku gözlerinde durur
ve sen telaşınca kaçarsın

dur...
bir fiilin öznesi ol, uzat elini dokun
bir hicran fısılda kulaklarıma
ben bir deryayım sen kara,
dokunuyor tüm kıyılarım sana
dokunuyorsun tüm kıyılarımda bana../
B.S.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dokunma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dokunma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
dokunma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ata06
ata06, @ata06
10.1.2013 11:55:19
5 puan verdi
emeğe sağlık güzeldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL