Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Oğuz Can Hayali
Oğuz Can Hayali

BARIŞ'A ÖZGÜ (10)

Yorum

BARIŞ'A ÖZGÜ (10)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1289

Okunma

BARIŞ'A ÖZGÜ (10)

Sen
Sıla’da doğurduğum
202.nci Çocuğum.()
Büyüyüp-gelişecek,
belki benim gibi
Kitap olmadan
öleceksin.

Hiç Kimse görmeyecek, duymayacak, bilmeyecek seni.
Denize atılan bir Taş,
"Flaşşş" Sesiyle
Hacmin kadar
taşıracaksın Denizi

Yıllar-Yılı bekleceksin
Su-Yüzüne-Çıkmak için
Kristal Kum Tanesi, Çakıl Taşı Parlak
geçireceksin Ömrünü
Hatıralarda yaşıyarak.

Yüzbinlerce Yıl sonra
Tesadüf bu ya,
çıkarsan eğer bir Gün Kıyıya;
Emin ol,
eksilecek Deniz,
dahada büyüyecek Kara,
dolup-sıkışacak Hava
tabiki Basıncın kadar.

Böylece
şişireceksin Ciğerlerini İnsanların
Ağız ve Burun Deliklerinden girerek,
Kalp dirense de,
Kana karışacak,
Beyne ulaşacak,
Şiir olacaksın.


(
) Malta(1980), Can(1986) ve Timur(1990) Yıllarında doğan 3 Oğulumdan sonra, bu Şiir 2012’de doğan son olanıdır.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Barış'a özgü (10) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Barış'a özgü (10) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BARIŞ'A ÖZGÜ (10) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL