Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Payanda
Payanda

Dışkı

Yorum

Dışkı

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

848

Okunma

Dışkı

Dışkı



insan sevdiğinde kendi mezarını arar
çok uzaklardan yağmur bulur
geri övünür tersten Arapça
kendi dinini arar

paslı bıçağın anlatacakları vardır
ikiye ayrılan yolda göstermek için
tutan adamın sapında, kınındadır ağlamak
ve ses çıkarmaz ölürken bir çiçek
tanrı yaşamı asla harçlık yapmaz

insan sevdiğinde kendi vücudunu arar
Sonrası sevişmek Sonrası sormak



Payanda

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dışkı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dışkı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dışkı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kemnur
Kemnur, @kemnur
13.8.2012 08:11:39
5 puan verdi
önceki şahane şiirlerden sonra bu da kısa ve öz olsun demişsiniz...saygıyla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL