Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
DİLEK YILDIZI
DİLEK YILDIZI

ŞİİR-8

Yorum

ŞİİR-8

( 3 kişi )

5

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1101

Okunma

ŞİİR-8

ŞİİR-8

DÖKÜLÜRÜZ...

HKFIYDI
IGUYFIY
IUKRF5IDOLĞ
U9P8T7S
ÜTI67ROİO



UTI67IDF




KOYUDHT
YFYWSX


I0EDUCVÜ





JLFJYWSUJY
HUYRU6QA
JTYU53W4Y
UFYTWST

OY7UY6E65U

UTU67YW54U

UUYE5Y4AZÜD
Ö
K
Ü
L
Ü
R
Ü
Z
…….

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Şiir-8 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir-8 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİİR-8 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İpekyildiz
İpekyildiz, @ipekyildiz
7.8.2012 13:02:31
Yani sizin yazdıklarınızı okumayı sevenlerin yazdıkları yorumlar ve verdikleri deger karşılığında onların yorumlarını onemsememek gibi Uğur böceği almayan şiirlerinizi bu halde mı sunacaksınız? Ben yayınladığınız an okuyamiyorum mesela, sayfanıza sonradan uğruyorum ve bu sekilde bır sifreleme sistemi oluşturup okumak icin iki saattir uğraşıyorum:(, ben takintiliyimdir illa ki okuyacağım, anliyacağimi diye kağıt kalem elimde cebellesiyorum.Yapmayın lütfen...:)

Biz okuyucularınız size bin tane Uğur böceği veriyoruz her siirinizde...Bilginize...

Saygı ve selamlarımla
Nazlıgelin
Nazlıgelin, @nazligelin
7.8.2012 07:23:12
Ben bir şey anlamadım desem ?
kasım yağmuru
kasım yağmuru, @kasim-yagmuru
7.8.2012 01:30:11
Dökülmüş sözler yürek sirkelenmiş, fazla söze ne hacet, bir "maşallah" çekip, birde "aferin" diyelim :)
gevdan
gevdan, @gevdan
7.8.2012 00:00:02
____________selam olsun yüreğine dost harikasın ve yine harikasın alemin baki yüreğin daim olsun saygımla...
Etkili Yorum
yok,sul
yok,sul, @yok-sul
6.8.2012 23:59:59
5 puan verdi
ve önce toprak sonra atlas oluruz

çok güzeldi saygılarımla efendim hoşcakalınız..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL