Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
AGRA
AGRA

saklı kalan

Yorum

saklı kalan

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

826

Okunma

saklı kalan

saklı kalan

Karanlık ,ay dolunay
ve her mehtabında bir sır gibi saklanmış nemli sözler
Vurur her gece beni inceden inceye…..

Saklı kalır içimin terli coğrafyasında hep bir şeyler
Aynaya bakar durur gözlerimin kırıkları,
Asıllı durur her dem ,
Anlatamaz ay dolunayı,
Anlatamaz içime kök salmış derin yalnızlıkları….

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Saklı kalan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saklı kalan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
saklı kalan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
game
game, @game
7.4.2012 14:23:45
Saklı kalır içimin terli coğrafyasında hep bir şeyler
Aynaya bakar durur gözlerimin kırıkları,

güzel dizeler tebrık ederım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL