Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
VATAN BAYRAKTAR
VATAN BAYRAKTAR

GÜL DALINDA GÜZEL

Yorum

GÜL DALINDA GÜZEL

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2963

Okunma

GÜL DALINDA GÜZEL

GÜL DALINDA GÜZEL


Savrulmuş gidiyorum toz bulutlarda,
Gömülmüş toprağa yüreğim, çukurda,
Ne yapsam bilmiyorum senin uğruna,
Gül dalında güzel sen de yanımda,

Yüreğim zaten senin sevdanda,
Kaybettim kendimi yokluğunda,
Bulamadım kendimi hasretimin çokluğunda,
Gül dalında güzel sen de yanımda,

Saçının her teli gözyaşlarımda,,
Kahrolası ruhum sensiz uçurumda
Asırlar geçse de aradan,
Gül dalında güzel sen de yanımda,

Bulamadım seni yarında,,
Sen içimdesin her an kanımda,
Ölmesem de çektiklerim kime ne fayda
Gül dalında güzel sen de yanımda,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gül dalında güzel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül dalında güzel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜL DALINDA GÜZEL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-IspartaGülü-
-IspartaGülü-, @-ispartagulu-
4.3.2012 21:31:42
5 puan verdi
tebrikler...güzel şiirinizi utlarım..lakin bizler gülü dalından toplarız...bizim buralar böyledir.......gül diyarından selam lar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL