Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Muhsin İlyas Subaşı
Muhsin İlyas Subaşı

BİR ÖLÜMSÜZ AŞK İÇİN

Yorum

BİR ÖLÜMSÜZ AŞK İÇİN

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1792

Okunma

BİR ÖLÜMSÜZ AŞK İÇİN


Beni yenileyecek bir sevdâya tutsağım,
İçimdeki gurbeti buhurdan gibi tüter.
Ben, infilak etmeye hazırlanmış bir dağım,
Sevdâlımın bir defa nazar etmesi yeter...

Fecir kadar ılımlı, denizler kadar berrak,
Zamanı bir kadehin dudaklarında bırak,
Gel de bendeki aşkın deli rüzgârına bak,
Bir soylu savaş için beni ön safa iter...

Büyülenmiş hıçkırık kuşatmış dört yanımı,
Bana bırakmaz hasret, bir eşref zamanımı,
Kaç başaktan sağmışlar bilmiyorum kanımı,
Bir ölümsüz aşk için damarlarımda titrer...

MUHSİN İLYAS SUBAŞI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir ölümsüz aşk için Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir ölümsüz aşk için şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ÖLÜMSÜZ AŞK İÇİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İSMAİL SÜKLÜM
İSMAİL SÜKLÜM, @ismailsuklum
12.12.2011 18:38:14
5 puan verdi
Çok güzel Hocam.
Selamlarımla.
DERTYOLDASI MEHMET avar
DERTYOLDASI MEHMET avar, @dertyoldasi-mehmet-avar
12.12.2011 09:36:39
hocam güzel bir şiirdi efendim
tebrik ediyorum saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL